Over ErgoMind

ErgoMind is opgericht in 2020 door coach en ergotherapeut Isis Jonker en werd eerst gerund door Isis alleen. Inmiddels is Isis een samenwerking aangegaan met Sofie de Nooijer. ErgoMind is er voor mensen die uitvallen in hun werk of persoonlijke leven door ziekte, ongeval, overmatige stress of andere life-events. Vaak is het een zoektocht met vallen en opstaan om weer een balans te vinden en het leven en/of werk weer op te pakken.

Zo helpen wij jou

Vanuit onze achtergrond en ervaring helpen we mensen inzicht te krijgen in hun belasting en belastbaarheid, hun grenzen en hun patronen. Op deze manier leren wij ze hier opnieuw een bewuste keuze in te maken zodat ze dit zelf kunnen verbeteren.

Onze benadering is holistisch, dat wil zeggen dat wij lichaam en geest als één dynamisch geheel zien dat onderling nauw met elkaar verbonden is. Deze visie vormt de basis voor de manier waarop wij werken als coach en als ergotherapeut.

Wij zijn professioneel, betrokken en proberen te luisteren naar de behoeftes van iedereen die we helpen. Het plan van aanpak is maatwerk en dus voor ieder individu verschillend.

Lees hieronder meer over onze achtergrond.

Over Isis

Ik ben Isis Jonker, oprichter en praktijkhouder van ErgoMind ergotherapie en coaching.

In 2011 studeerde ik af als ergotherapeut aan de hogeschool van Amsterdam. Daarnaast ben ik geschoold in Acceptance and Commitment Therapy, Motivational interviewing, cognitieve revalidatie therapie en behaalde ik in 2016 mijn Master of science International Public Health. Ik heb als ergotherapeut en re-integratiedeskundige ruime ervaring opgedaan in verschillende revalidatie-instellingen in Noord-Holland. Daar hielp ik talloze mensen  met chronische pijn/vermoeidheid, niet-aangeboren hersenletsel, burn-out en overspanningsklachten. 

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor ergotherapeuten. 

In  verband met zwangerschapsverlof ben ik afwezig van 19 april 2024 tot en met september 2024. 

Over Sofie

Ik ben Sofie de Nooijer en ik ben HBO opgeleid als ergotherapeut. Op dit moment ben ik naast ErgoMind ook werkzaam als ergotherapeut bij GGZinGeest. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Als ergotherapeut denk ik in mogelijkheden en werk ik persoonsgericht omdat iedere situatie, hulpvraag en persoon anders is. Ontdekken waar je zelf invloed op hebt en problemen bij de kern aanpakken zodat je kan doen waar je blij van wordt, daar wil ik graag aan bijdragen.

Ik ben gespecialiseerd in psychische klachten zoals een depressie, burn-out, bore-out en (chronische) vermoeidheid. De scholingen ‘motiverende gespreksvoering’ en ‘ergotherapiebehandeling bij burn-out en bore-out’ heb ik met succes afgerond.

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor ergotherapeuten.

Heb jij behoefte aan begeleiding omdat jij moeite hebt met je werk of dagelijks leven? Wil jij de balans terugvinden zodat je de dingen die er voor jou toe doen weer kunt oppakken?

Neem contact op