Hoe help ik jou als coach?

Naast ergotherapeut ben ik ook loopbaan- en re-integratiecoach, al hebben mijn benaderingen in beide vakgebieden veel overlap. Met coaching ondersteun ik bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Op deze manier help ik jou met het verbeteren van je prestaties en de kwaliteit van leven. Door jou de juiste begeleiding te geven, kom je zelf tot inzichten die jou verder helpen in je werk en leven in het algemeen. Bij een coaching-traject is er geen terugkoppeling met een medisch specialist.

Als coach richt ik mij voornamelijk op loopbaan en re-integratie. Dat wil zeggen dat ik samen met jou aan de slag ga met werkgerelateerde thema’s (loopbaan) en het terugkeren naar je werk wanneer je vanwege een life-event uit de running bent geweest (re-integratie). Re-integratie wordt in het laatste geval vaak vergoed door de werkgever.

Lees hierover meer op pagina tarieven.

Mijn werkwijze voor coaching

We beginnen met een kosteloos intakegesprek om te kijken welke vragen jij hebt en hoe ik jou als coach kan helpen. Jij vertelt mij waar je qua coaching behoefte aan hebt en samen zetten we jouw doelen op een rij. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat je hulp wilt hebben om effici├źnter te werken, op een meer ontspannen manier wilt werken, dat je je werk minder je leven en welzijn wilt laten bepalen of dat je weer aan het werk wilt gaan na bijvoorbeeld een hersenschudding, burn-out, of ziekte.

Vervolgens maak ik een planning en een inschatting van de duur van het traject en dan kunnen we aan de slag! Het idee is niet dat ik je van bovenaf advies geef, maar als coach zit ik juist naast je. Ik help jou tot inzichten komen waardoor jij je persoonlijke doelen kunt bereiken.

We voeren gesprekken maar ik geef je uiteraard ook huiswerk en opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt. We evalueren samen regelmatig hoe het gaat en schaven indien nodig je doelen bij.

Het coachingstraject is maatwerk dus kan verschillen in duur maar duurt doorgaans tussen de 1 en 6 maanden. De frequentie en het aantal sessies is aangepast op jouw wensen.

Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 6 sessies. Naast losse sessies kan je kiezen voor een pakket van 6 sessies. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik hier meer uitleg over geven zodat je de keuze kunt maken die het beste bij jou past.

Bij re-integratie coaching kan er in overleg met jou eerst een offerte naar de werkgever worden gestuurd.

Kun jij coaching gebruiken in je werk en persoonlijke leven en ben je op zoek naar een nieuwe balans? Plan een gratis intake met me in en ik kijk hoe ik je verder kan helpen!

Maak een afspraak